Перейти до основного вмісту

Допоможіть знайти паркмахера, Сабурово.

Допоможіть знайти паркмахера, Сабурово.
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, знайти майстра перукаря з салону Le vernis, який закрився, правда, це вже пару років тому було, ну хіба мало, інтернет великий, раптом хто знає..Здається, його звали Михайло, і він пішов звідти перед самим закриттям. Салон в колишньому ТЦ Планета, там зараз фітнес Міленніум, район Сабурово, Києва.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кератиновая завивка.

Кератиновая завивка. Дами, про кератинове випрямлення всі знають. Ще конда кератин робила два роки тому, подумала от здорово, якщо зворотну процедуру можна зробити легкі локони/хвилі кератином по ідеї, повинно вийти красиво. На хімзавивці коли робиш дурня якась пушащася виходить в основному. А тут як раз наткнулася на "кератинову біозавивку". Хто робив, поділіться враженнями. Питання саме про кератинову завивку, не про звичайну "біо". Своє волосся гладке , нефарбоване. Що скажете?

Змивання туші. У кого як?.

Змивання туші. У кого як?. Дами, у мене питання про змивання туші. Якщо параноїдальний, поправте, прийму. З марками експериментую, але все не водостійкі, з ефектом об'єму. Зовні приблизно однакові, але змиваються по різному. Остання просто вивела з себе тим, що на змивання йде 3-4 ватки з мицеляркой. І навіть після цього випливає до ранку панда-стайл. Пам'ятаю , якщо не плутаю, була туш Клінік, вона змивалася маленькими сухими грудочками, без розмазні. Наговорюю?

Зволожуючий крем-гель на літо.

Зволожуючий крем-гель на літо. Власне, шукається сабж. У мене деякі пори на обличчі розміром приблизно з Місяць, тому що-небудь, що може їх забивати або розширювати, точно не підійде. Та й взагалі ситуація така, що основна ідея "не нашкодь". А гелеву текстуру я просто люблю. Якщо не гель, то має бути щось дуже легке. Шкіра комбінована, іноді схильна до запалень, іноді до жирного блиску, мені 24 роки і деколи проявляються перші сліди того, що народилася не вчора. Макіяжем не користуюся. Щодо бюджетно, бажано до 1000 за одиницю продукту. Де купувати не має значення, в межах розумного, звичайно. Іншими словами, з онлайн-магазинами дружу, з мережевими теж, як виглядають аптеки, знаю. Спасибі!