Перейти до основного вмісту

Зволожуючий крем-гель на літо.

Зволожуючий крем-гель на літо.

Власне, шукається сабж.
У мене деякі пори на обличчі розміром приблизно з Місяць, тому що-небудь, що може їх забивати або розширювати, точно не підійде. Та й взагалі ситуація така, що основна ідея "не нашкодь". А гелеву текстуру я просто люблю. Якщо не гель, то має бути щось дуже легке.

Шкіра комбінована, іноді схильна до запалень, іноді до жирного блиску, мені 24 роки і деколи проявляються перші сліди того, що народилася не вчора. Макіяжем не користуюся.


Щодо бюджетно, бажано до 1000 за одиницю продукту. Де купувати не має значення, в межах розумного, звичайно. Іншими словами, з онлайн-магазинами дружу, з мережевими теж, як виглядають аптеки, знаю.

Спасибі!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Фарбування волосся.

Фарбування волосся. Добрий день! Дуже потрібна порада досвідчених спеціалістів) хочу пофарбувати волосся, але ніяк не визначусь з кольором та способом( повне/милировані / тонування). Ось знайшла приблизно що хотіла б: Мій колір волосся ось такий: Як називається таке фарбування? Це клорирование? Або що це за фарба? Що порадите? Всім дякую)!

Кератиновая завивка.

Кератиновая завивка. Дами, про кератинове випрямлення всі знають. Ще конда кератин робила два роки тому, подумала от здорово, якщо зворотну процедуру можна зробити легкі локони/хвилі кератином по ідеї, повинно вийти красиво. На хімзавивці коли робиш дурня якась пушащася виходить в основному. А тут як раз наткнулася на "кератинову біозавивку". Хто робив, поділіться враженнями. Питання саме про кератинову завивку, не про звичайну "біо". Своє волосся гладке , нефарбоване. Що скажете?