Перейти до основного вмісту

Лазерне омолодження .

Лазерне омолодження .
Роки йдуть, і останнім часом відчуваю це абсолютно ясно. Не те щоб горюю, але здаватися поки не готова! У зв'язку з цим зважилася на лазерне омолодження. Вже зробила один сеанс. Пройшли покладені два тижні і що-то особливих змін на краще я не відчуваю... Найбільше мене турбував "дрібна зморшкуватість" під очима. Але по-моєму, вона все та ж. Хоча, здається, межбровка стала менше :) загалом, не знаю, що думати і робити ще раз (два, три...). Лазер був Asclepion, вплив серединне, спеціаліст хороший.
Дівчата-красуні! Поділіться, будь ласка, досвідом особистим чи близьких знайомих. Може, не варто воно того? Заздалегідь дякую :-)))

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кератиновая завивка.

Кератиновая завивка. Дами, про кератинове випрямлення всі знають. Ще конда кератин робила два роки тому, подумала от здорово, якщо зворотну процедуру можна зробити легкі локони/хвилі кератином по ідеї, повинно вийти красиво. На хімзавивці коли робиш дурня якась пушащася виходить в основному. А тут як раз наткнулася на "кератинову біозавивку". Хто робив, поділіться враженнями. Питання саме про кератинову завивку, не про звичайну "біо". Своє волосся гладке , нефарбоване. Що скажете?

Зволожуючий крем-гель на літо.

Зволожуючий крем-гель на літо. Власне, шукається сабж. У мене деякі пори на обличчі розміром приблизно з Місяць, тому що-небудь, що може їх забивати або розширювати, точно не підійде. Та й взагалі ситуація така, що основна ідея "не нашкодь". А гелеву текстуру я просто люблю. Якщо не гель, то має бути щось дуже легке. Шкіра комбінована, іноді схильна до запалень, іноді до жирного блиску, мені 24 роки і деколи проявляються перші сліди того, що народилася не вчора. Макіяжем не користуюся. Щодо бюджетно, бажано до 1000 за одиницю продукту. Де купувати не має значення, в межах розумного, звичайно. Іншими словами, з онлайн-магазинами дружу, з мережевими теж, як виглядають аптеки, знаю. Спасибі!

Фарбування волосся.

Фарбування волосся. Добрий день! Дуже потрібна порада досвідчених спеціалістів) хочу пофарбувати волосся, але ніяк не визначусь з кольором та способом( повне/милировані / тонування). Ось знайшла приблизно що хотіла б: Мій колір волосся ось такий: Як називається таке фарбування? Це клорирование? Або що це за фарба? Що порадите? Всім дякую)!