Перейти до основного вмісту

Непроходящие прищі на підборідді в 29 років.

Непроходящие прищі на підборідді в 29 років.
Спільниці, благаю про допомогу!! Багато букв, бо боротьба триває 9 років. У 20 років я скасувала ОК і понеслося (досі) Кожен божий день у мене схоплюється за новим гнійника або навіть 2-3 гнійника на підборідді. Точніше відбувається так: за пару днів до появи, шкіра свербить і болить, з'являються червоні точки, потім з'являються гнійні головки. До того моменту, як вони починають підсихати, з'являються нові і так по кругу. Крім того, якщо "натягнути" шкіру підборіддя, то там постійно є типу білих жировичков, які ніколи не йдуть, але візуально (якщо шкіра в розслабленому стані) не видно. Якщо їх тиснути (ранье грішила, то після відбувається справжня жесть. Але останні 4 роки я їх зовсім не чіпаю, але мало що змінилося.
Отже, що я випробувала.
1. Обличчя руками не чіпаю
2. По гінекології все чисто
3. Я на ПП з 19 років, шкідливий дуже рідко. Якось 6 міс була вегетаріанкою шкіра не змінювалася, прищі не йшли.
4. 4 роки не курю і не п'ю.
5. Кишечник і шлунок в нормі.
6. За результатами аналізів на чутливість до бактеріофагів, пила лактофільтрум довго не допомогло. Курс вугілля не допоміг, курс ентеросгелю не допоміг. Курс антибіотиків (після аналізів на чутливість) не допоміг.
7. Після кислотних процедур прищів немає 3-4 дні, потім все по новій.
8. Обійшла 3 дерматолога, 5 косметологів.
9. 4 рази змінювала місця проживання та склад води, відповідно (зараз живемо в приватному вдома, вода зі свердловини), взимку живу в Іспанії шкіра залишається незмінною.
10. Місяць не фарбувалась зацвіла ще гірше.
11. Що призначали дерматологи/косметологи допомагало в перші 2 тижні, далі возращалось на кола, або не допомагало. Азелаин+далацин допомогло на 2 тижні, потім, незважаючи на продовження лікування, перестало допомагати. Базирон не допоміг зовсім. Олії (з айхерба) різні, типу чайне дерево і т. п. дають нульовий результат. Глини нульовий. Салицилка-нуль.
12. Косметика: Clinique, Clarins, Vichi, Este Lauder, Shisiedo, Клерасил, Garnier купувалося лінійками (деякі марки, наприклад Клінік, купувала різні лінійки) не давало результату.
13. Різні поради з інету: не вмиватися вранці, вмиватися тільки мицеляркой, міняти наволочки та рушники кожен день, мазі ветеринарні, дігтярне і госп мила, маски з левомеколя, маски з аспірину, меду, кубики ромашки нульовий результат.
14. Дарсонваль підсушує за 2 дні, але нові все одно лізуть, тобто не усуває причину.
15. З горя стала приймати ОКпо рекомендації гінеколога півроку пила, шкіра як була, так і залишилася. Гормональний фон за ці роки змінювався я народила, годувала грудьми, пила ОК, ставила спіраль прищі лізли і лізуть незалежно від усього цього.
Я мовчу про те, що шкіра сама по собі погана, але немає такого, що в інших місцях прищі лізуть з такою наполегливістю.
Що робити? Куди йти? Прошу вас, порадьте золоторукого лікаря або чудодійний еліксир, інакше я помру (жарт)) ну загалом, я втомилася від цих прищів. Вибачаюся за многобукв.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кератиновая завивка.

Кератиновая завивка. Дами, про кератинове випрямлення всі знають. Ще конда кератин робила два роки тому, подумала от здорово, якщо зворотну процедуру можна зробити легкі локони/хвилі кератином по ідеї, повинно вийти красиво. На хімзавивці коли робиш дурня якась пушащася виходить в основному. А тут як раз наткнулася на "кератинову біозавивку". Хто робив, поділіться враженнями. Питання саме про кератинову завивку, не про звичайну "біо". Своє волосся гладке , нефарбоване. Що скажете?

Зволожуючий крем-гель на літо.

Зволожуючий крем-гель на літо. Власне, шукається сабж. У мене деякі пори на обличчі розміром приблизно з Місяць, тому що-небудь, що може їх забивати або розширювати, точно не підійде. Та й взагалі ситуація така, що основна ідея "не нашкодь". А гелеву текстуру я просто люблю. Якщо не гель, то має бути щось дуже легке. Шкіра комбінована, іноді схильна до запалень, іноді до жирного блиску, мені 24 роки і деколи проявляються перші сліди того, що народилася не вчора. Макіяжем не користуюся. Щодо бюджетно, бажано до 1000 за одиницю продукту. Де купувати не має значення, в межах розумного, звичайно. Іншими словами, з онлайн-магазинами дружу, з мережевими теж, як виглядають аптеки, знаю. Спасибі!

Фарбування волосся.

Фарбування волосся. Добрий день! Дуже потрібна порада досвідчених спеціалістів) хочу пофарбувати волосся, але ніяк не визначусь з кольором та способом( повне/милировані / тонування). Ось знайшла приблизно що хотіла б: Мій колір волосся ось такий: Як називається таке фарбування? Це клорирование? Або що це за фарба? Що порадите? Всім дякую)!